Fysiotherapeut i.o., revalidatie & bewegingstherapie

13 jaar geleden ben ik begonnen met werken in de paardensport. Als ruiter en “futtermeister” ben ik onder andere in Duitsland en Engeland werkzaam geweest in de ren- spring- en dressuursport. Ik ben opgeleid op het gebied van trainen en tevens op het gebied van gezondheid. Mijn diploma`s bestaan onder andere uit de opleiding “Horse & Health” en “Beroepstrainer renpaarden” , welke ik op het NHB Deurne heb behaald, verschillende paarden sportmassage opleidingen en momenteel ben ik bezig mijn fysiotherapie opleiding af te ronden. Ook ben ik bezig met de opleiding tot Musculoskeletale Echografist. Ik heb hier de basis al van voltooid en ben mij nu verder aan het verdiepen in specifieke aandoeningen en gewrichten.

Ik ben altijd al bezig geweest met het revalideren van (sport)paarden. Ik heb het geluk gehad om internationaal met gespecialiseerde dierenartsen samen te kunnen werken en zodoende mijn weg op te kunnen slaan naar de bewegingstherapie/fysiotherapie.

Toen ik terug verhuisde naar Nederland ben ik deels voor mijzelf gaan werken en deels als paraveterinair in een gemengde dierenkliniek. Zo assisteer ik tegenwoordig bijvoorbeeld ook bij de consulten in de kliniek of bij operaties van huisdieren. De combinatie van het werken in de dierenkliniek en het werken als bewegingstherapeut was voor mij een gouden combinatie. Wanneer ik je dier revalideer na een operatie weet ik ook daadwerkelijk hoe de operatie eraan toe is gegaan.

Tegenwoordig is elke diersoort welkom bij mij, zolang er gewrichten, spieren, pezen en banden aanwezig zijn dan kan ik mijn werk doen. Ik heb een extra interesse in het gebied van langdurige peesblessures, rugklachten en het optrainen van dieren.