Consult

Is uw dier ziek, beweegt uw dier moeizaam, maakt u zich zorgen of wilt u gewoon een standaard gezondheidscontrole voor uw dier?

Bij van Doesum Diergeneeskunde komt de arts bij u thuis langs. Afspraken kunnen overdag en ook s`avonds ingepland worden. 

Er zijn vele redenen waarom een dier een consult/ gezondheidscontrole nodig kan hebben. Voordat een dier mee gaat op reis, bijvoorbeeld, is deze vaak verplicht. Soms is uw dier gewoon ziek en wilt u weten waarom. Maar ook als er  klachten zijn waar u niet helemaal de vinger op kan liggen is het raadzaam om een dierenarts raad te plegen.

Door goed te kijken naar uw dier en goed te luisteren naar u kunnen we vaak de oorzaak van de klacht achterhalen. Soms zijn er aanvullende onderzoeken of behandelingen noodzakelijk en hier zullen we dan in samenspraak met u een plan voor maken zodat uw trouwe viervoeter weer snel helemaal in vorm is. Wij vinden het belangrijk om u als eigenaar actief in dit proces te betrekken, wij willen graag dat u als eigenaar kunt begrijpen wat er aan de hand is en dat u weet welke behandelmogelijkheden er zijn. 

Onze consulten zullen altijd bij u thuis plaatsvinden, zo wordt de stress van de reis u en uw dier bespaart. 

Wilt u een afspraak maken voor uw dier? Neem contact met ons op via 06-58 77 24 58 of vul het contactformulier in onderaan deze pagina, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.


Spoed; let op, omdat wij maar 1 arts in dienst hebben kunnen wij geen spoedconsulten garanderen. Drs. W. van Doesum neemt als waarnemer deel aan de dienstenkring van Caressa Den Haag. Bij spoed raden wij u aan om contact op te nemen met Caressa Dierenziekenhuis Den Haag. U kunt een afspraak maken met de dienstdoende arts.  Een spoedafspraak behoeft vaak een operatiekamer en eventueel opname mogelijkheden, hierdoor is het noodzakelijk dat u en uw dier naar het dierenziekenhuis komen.  Caressa Den Haag is 24/7 bereikbaar op 070-206 0900U vindt Caressa Den Haag op de Goudenregenstraat 296-306