Angst voor de dierenarts

Helaas is dit bij veel dieren een realiteit. Of het nou een hond, konijn of kat is. De stress begint vaak al bij de reis. De hijgende hond op de achterbank als hij doorheeft dat de afslag naar het bos toch echt gepasseerd is; de miauwende kat die zijn mandje onderplast.

Doordat wij bij u thuis komen kunt u uw dieren deze stress al direct besparen. Daarbij hebben we al vele jaren ervaringen met het gerust stellen van dieren en kunnen we daardoor over het algemeen meer met uw dier bereiken. Wederzijds vertrouwen is de sleutel daarin. We nemen dan ook altijd de tijd om angstige dieren gerust te stellen. Zo wordt het bezoek van de dierenarts een plezier in plaats van een crime.

Heeft u zelf een dier die extreem angstig is voor de dierenarts, of zelfs agressieve neigingen vertoond daardoor. Neemt u dan contact op met ons voor de mogelijkheden. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook bij u thuis komen voor een kennismaking, zonder dat uw dier het idee heeft dat er direct iets vervelends zou moeten gebeuren. Maakt u zich geen zorgen als uw dier extreem gedrag kan vertonen. Echt Elk dier is welkom bij ons!